Vi söker just nu:

Projektledare IT-lösningar

  • Erfaren
  • Kreativ
  • Affärsorienterad

Placering: Stockholm

Du är utbildad inom det tekniska området, med inriktning på IT / automation IT och har minst 5 års praktisk erfarenhet inom detta område. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet av olika ITS-lösningar. Du är en kreativ, inspirerande och affärsmässig person som lätt får kontakt med andra och du är känd för att vara den som driver på de projekt du blir inkopplad i. Du sätter dig snabbt in i nya situationer, du förstår problemställningar och fokuserar på lösningarna istället för på svårigheterna. Du är givetvis noggrann och håller en hög kvalitet i det du gör. Du är pedagogisk och har en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Din erfarenhet kommer från konsultuppdrag och/eller projektledning med avancerade lösningar för kritiska funktioner inom infrastruktur, säkerhet eller industriautomation. Du har en praktisk erfarenhet som gör att du förstår hur system fungerar i verkligheten och därmed en förmåga att felsöka, analysera och lösa tekniska problem i skarpa produktionsmiljöer.

Du är en drivande person med framåtanda och god samarbetsförmåga som klarar att sälja in och genomföra uppdrag på egen hand och vara den som engagerar och leder en projektgrupp i större projekt. Du är en öppen, trevlig och glad person som med stort engagemang och intresse kan hjälpa till att föra företaget framåt.

Som projektledare kommer du leda och driva systemintegrationsprojekt med en mycket erfaren och kompetent projektgrupp som stöd. Du engagerar, inspirerar, motiverar och leder projektgruppen så att ni tillsammans överträffar förväntningarna. Du blir kundens inspirerande samarbetspartner som med Infracontrols hela kompetens bakom dig hjälper till att öppna nya möjligheter, lösa problem och driva på de projekt du blir inkopplad i. Du kommer även själv att delta i projektarbetet i form av utredningar, behovsanalyser, framtagning av tekniska lösningar samt ha samordnande och ledande uppgifter hos våra kunder.

Arbetet kommer att genomföras på vårt kontor i Hammarby Sjöstad och hos våra kunder i Stockholmsområdet, men kan även komma att innebära resor både inom och utom Sverige.

Du är en positiv, öppen person som är lätt att samarbeta med och du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de bara är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Infracontrol har en unik position inom området ITS, Intelligenta Transportsystem, ett område som nu utvecklas i snabb takt. Vi befinner oss i ett spännande skede med många stora möjligheter till utveckling, både för företaget och för dig som medarbetare.

Du har B-körkort.

Skicka din ansökan märkt med ”Projektledare ITS – Stockholm / Januari 2017” i form av ett personligt brev och din CV senast 2016-11-15 till: jagvillforenkla@infracontrol.com

Lämna ett svar