Vill du också förenkla vardagen?

Att jobba här är mer än bara ett jobb. Vi har en mission som vi brinner för: Att förenkla vardagen.

Vi är alla ”mer människor än tekniker” och tycker att de tekniska lösningarna bara är vägen till målet: En nyttig funktion och nöjda användare.

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.
Alla dagar kanske inte är de allra mest fantastiska man har upplevt, ibland regnar det problem och allt känns jobbigt. Men vi tar hand om varandra, hjälps åt och ser till att alla trivs.

På Infracontrol är vi ungefär lika många kvinnor som män. Det är ovanligt i vår bransch och det gör oss unika. Inte bara för att vi har en större andel smarta och duktiga kvinnor här, utan för att det också ger en mer dynamisk, kreativ, inspirerande och levande företagskultur.

Man kan skriva mycket om varför det här är en av de finaste arbetsplatserna som finns, men när du kommer hit så förstår du. Då kommer du också att få vår speciella handbok, med våra värderingar och våra 10 budord nedtecknade.

Vi söker just nu

Projektledare ITS – Mölndal / Januari 2018

  • Erfaren
  • Drivande
  • Affärsorienterad

Placering: Mölndal

Du är utbildad inom det tekniska området, med inriktning på IT / automation IT och har minst 5 års praktisk erfarenhet inom detta område. Det är en stor fördel om du även har erfarenhet av olika ITS-lösningar.

Din erfarenhet kommer från konsultuppdrag och/eller projektledning med avancerade lösningar för kritiska funktioner inom infrastruktur, säkerhet eller industriautomation. Du har en praktisk erfarenhet som gör att du förstår hur system fungerar i verkligheten och därmed en förmåga att felsöka, analysera och lösa tekniska problem i skarpa produktionsmiljöer.

Som projektledare kommer du leda och driva systemintegrationsprojekt med en mycket erfaren och kompetent projektgrupp som stöd. Du engagerar, inspirerar, motiverar och leder projektgruppen så att ni tillsammans överträffar förväntningarna. Du blir kundens inspirerande samarbetspartner som med Infracontrols hela kompetens bakom dig hjälper till att öppna nya möjligheter, lösa problem och driva på de projekt du blir inkopplad i. Du kommer även själv att delta i projektarbetet i form av utredningar, behovsanalyser, framtagning av system och funktionsbeskrivningar , ansvara och genomföra provningar samt ha samordnande och ledande uppgifter hos våra kunder.

Arbetet kommer att genomföras på vårt kontor i Mölndal och hos våra kunder i Göteborgsområdet, men kan även komma att innebära resor både inom och utom Sverige. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de bara är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Du har B-körkort.

Skicka din ansökan märkt med ”Projektledare ITS ” i form av ett personligt brev och din CV till: jagvillforenkla@infracontrol.com

Vi söker just nu:

Systemutvecklare .NET

  • Kvalitetsmedveten
  • Användarorienterad
  • Kreativ

Placering: Mölndal

Du har mångårig relevant erfarenhet av systemutveckling. Du håller en mycket hög kvalitet i det du gör och du har ett stort intresse och en bra förmåga när det gäller att inhämta kunskap om nya lösningar och tekniker.

De språk och tekniker våra utvecklare använder varje dag innefattar bland annat: Visual Studio 2017, C#, SQL, Entity Framework, HTML, JavaScript, CSS, ASP.NET MVC. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av både frontend- och backendutveckling, men förstår att du kan känna dig starkare inom något av områdena. Du har arbetat med testdriven utveckling, jobbar objektorienterat och sätter dig lätt in i befintliga lösningar.

Du fungerar bra i grupp och kommer att ingå i vårt team med fyra andra utvecklare där samarbete och kunskapsutbyte är en central del i vårt arbetssätt.
Som systemutvecklare hos oss får du möjlighet att vara delaktig i projektens olika delar vilket innefattar såväl specifikationsarbete, systemering, programmering, testning och driftsättning.
Du kommer att arbeta med såväl kundspecifika projekt som vidareutveckling av våra produkter och webbaserade tjänster.

Du är en positiv, öppen person som är lätt att samarbeta med och du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.
Du har B-körkort.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV märkt ”Systemutvecklare 2018” till: jagvillforenkla@infracontrol.com

Några av våra 10 budord, kanske dom allra viktigaste.

Vi ska vara det goda företaget

Negativa tankar är inget för oss. Vi ser positivt på alla situationer. Vid ett hinder skapar vi nya möjligheter. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som får betydelse.

Vi visar alltid medmänsklighet och respekt inför varandra och alla andra som vi kommer i kontakt med. Så här blir vi vinnare och det belönar oss med framgång.

Vi ska skapa mest möjliga nytta

Vi strävar efter att skapa mest möjliga nytta av den insats vi gör. Därför hjälper vi vår kund att hitta rätt lösning för de behov som finns. Vi tänker alltid lite längre utan att någon måste be oss om det och skapar med vår kunskap, kreativitet och omtanke, bättre förutsättningar för vår kund att förverkliga sina visioner och mål.

Vi ska sprida glädje

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet och det ska märkas. Med en positiv anda ser vi till att göra vardagen gladare för oss själva, för våra arbetskamrater och för alla andra som vi kommer i kontakt med. Var och en bidrar till en öppen och trevlig stämning och visar omtanke om den genom att inte utsätta omgivningen för ett tillfälligt dåligt humör utan förklaring.

Vill du vara en del av vårt team?

Det behövs fler som är med och skapar en mer intelligent infrastruktur som förenklar vardagen. Om du vet att du har något vi behöver så är du välkommen att lämna en spontanansökan i form av ett personligt brev och din CV.

Skicka den till jagvillforenkla@infracontrol.com

Lediga platser annonseras annars här ovanför.