Vill du också förenkla vardagen?

Att jobba här är mer än bara ett jobb. Vi har en mission som vi brinner för: Att förenkla vardagen.

Vi är alla ”mer människor än tekniker” och tycker att de tekniska lösningarna bara är vägen till målet: En nyttig funktion och nöjda användare.

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.
Alla dagar kanske inte är de allra mest fantastiska man har upplevt, ibland regnar det problem och allt känns jobbigt. Men vi tar hand om varandra, hjälps åt och ser till att alla trivs.

På Infracontrol är vi ungefär lika många kvinnor som män. Det är ovanligt i vår bransch och det gör oss unika. Inte bara för att vi har en större andel smarta och duktiga kvinnor här, utan för att det också ger en mer dynamisk, kreativ, inspirerande och levande företagskultur.

Man kan skriva mycket om varför det här är en av de finaste arbetsplatserna som finns, men när du kommer hit så förstår du. Då kommer du också att få vår speciella handbok, med våra värderingar och våra 10 budord nedtecknade.

Vi söker just nu:

Vi söker just nu:

Senior systemutvecklare .NET

  • Kvalitetsmedveten
  • Användarorienterad
  • Kreativ

Placering: Mölndal

Som systemutvecklare hos oss får du möjlighet att vara delaktig i utvecklingsprocessens olika delar vilket innefattar såväl specifikationsarbete, systemering, programmering, testning och driftsättning.
Du kommer att arbeta med såväl kundspecifika projekt som vidareutveckling av våra produkter och webbaserade tjänster.

De språk och tekniker våra utvecklare använder varje dag innefattar bland annat: Visual Studio, C#, SQL, Entity Framework, HTML, JavaScript, CSS, ASP.NET MVC. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av både frontend- och backendutveckling, men förstår att du kan känna dig starkare inom något av områdena. Du har arbetat med testdriven utveckling, jobbar objektorienterat och sätter dig lätt in i befintliga lösningar.

Du har mångårig relevant erfarenhet av systemutveckling. Du håller en mycket hög kvalitet i det du gör och du har ett stort intresse och en bra förmåga när det gäller att inhämta kunskap om nya lösningar och tekniker.

Du fungerar bra i grupp och kommer att ingå i vårt team med tre andra utvecklare där samarbete och kunskapsutbyte är en central del i vårt arbetssätt. Du är en positiv, öppen person som är lätt att samarbeta med och du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Du talar och skriver svenska flytande och har inga problem med att använda engelska i ditt arbete i både tal och skrift

Du får gärna ha B-körkort.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och CV märkt ”Systemutvecklare – September 2021”
så snart som möjligt men senast 2021-09-16 till: info@infracontrol.com

Vi söker just nu:

Affärsansvarig / Sales & Customer relations – ITS

Placering: Mölndal

Infracontrol har en unik position inom området ITS, Intelligenta Transportsystem, ett område som utvecklas i snabb takt. Som en del i vår förstärkta tillväxtstrategi söker vi nu dig som kan vara med i vår expansion på den nordiska marknaden. Din uppgift blir att tillsammans med våra projektteam utveckla befintliga affärer samt etablera nya kundrelationer och generera nya projekt och uppdrag. Du kommer att i första hand arbeta med försäljning, men du kommer också vara med i vår projektorganisation som projektledare, systemspecialist eller kontraktsansvarig.

Som en inspirerande samarbetspartner för nuvarande och kommande kunder och med Infracontrols hela kompetens bakom dig kommer du att öppna upp nya affärsmöjligheter och förverkliga vår vision om ett bättre fungerande samhälle och en enklare vardag.

Vi ger dig en fantastisk möjlighet att utvecklas i en het och växande bransch. Som ett mindre bolag har vi snabbhet, flexibilitet och ett tight teamwork som gör det enkelt och roligt att genomföra våra projekt och uppdrag. Samtidigt har vi med vår ägare Sitowise, ett av Nordens större konsultbolag, styrkan att ta stora affärer och möjligheten att utvecklas både som företag och individer.

Du är utbildad inom det tekniska området, med inriktning på IT eller automation, och har 5-10 års erfarenhet från ITS-branschen. Din erfarenhet kommer från arbete som konsult, systemleverantör eller beställare där du har arbetat med komplexa och verksamhetskritiska lösningar inom infrastruktur- och trafikområdet. Du förstår hur ITS-lösningar fungerar i praktiken och har därmed kunskap och förmåga som gör att du är väl insatt i utmaningarna med att arbeta med skarpa produktionsmiljöer.

Du har ett brett kontaktnätverk och ett gott renommé i branschen som kan utgöra en bas för att förverkliga våra gemensamt uppsatta mål. Du är en kreativ, inspirerande och affärsmässig person som lätt får kontakt med andra och du är känd för att vara den som driver på de affärer eller projekt som du blir engagerad i. Du sätter dig snabbt in i nya situationer, du förstår problemställningar och fokuserar på lösningarna istället för på svårigheterna. Du är givetvis noggrann och håller en hög kvalitet i det du gör. Du är pedagogisk och har en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Du är en drivande person med framåtanda och god samarbetsförmåga som tycker om att röra på dig och att få saker att hända. Du är en öppen, trevlig och glad person som med stort engagemang och intresse kan hjälpa till att föra företaget framåt.

Du har B-körkort.

Skicka din ansökan märkt med ”Affärsansvarig ITS” i form av ett personligt brev och din CV senast 2021-10-30 till: info@infracontrol.com

Några av våra 10 budord, kanske dom allra viktigaste.

Vi ska vara det goda företaget

Negativa tankar är inget för oss. Vi ser positivt på alla situationer. Vid ett hinder skapar vi nya möjligheter. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som får betydelse.

Vi visar alltid medmänsklighet och respekt inför varandra och alla andra som vi kommer i kontakt med. Så här blir vi vinnare och det belönar oss med framgång.

Vi ska skapa mest möjliga nytta

Vi strävar efter att skapa mest möjliga nytta av den insats vi gör. Därför hjälper vi vår kund att hitta rätt lösning för de behov som finns. Vi tänker alltid lite längre utan att någon måste be oss om det och skapar med vår kunskap, kreativitet och omtanke, bättre förutsättningar för vår kund att förverkliga sina visioner och mål.

Vi ska sprida glädje

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet och det ska märkas. Med en positiv anda ser vi till att göra vardagen gladare för oss själva, för våra arbetskamrater och för alla andra som vi kommer i kontakt med. Var och en bidrar till en öppen och trevlig stämning och visar omtanke om den genom att inte utsätta omgivningen för ett tillfälligt dåligt humör utan förklaring.

Vill du vara en del av vårt team?

Det behövs fler som är med och skapar en mer intelligent infrastruktur som förenklar vardagen. Om du vet att du har något vi behöver så är du välkommen att lämna en spontanansökan i form av ett personligt brev och din CV.

Skicka den till jagvillforenkla@infracontrol.com

Lediga platser annonseras annars här ovanför.