Vill du också förenkla vardagen?

Att jobba här är mer än bara ett jobb. Vi har en mission som vi brinner för: Att förenkla vardagen.

Vi är alla ”mer människor än tekniker” och tycker att de tekniska lösningarna bara är vägen till målet: En nyttig funktion och nöjda användare.

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.
Alla dagar kanske inte är de allra mest fantastiska man har upplevt, ibland regnar det problem och allt känns jobbigt. Men vi tar hand om varandra, hjälps åt och ser till att alla trivs.

På Infracontrol är vi ungefär lika många kvinnor som män. Det är ovanligt i vår bransch och det gör oss unika. Inte bara för att vi har en större andel smarta och duktiga kvinnor här, utan för att det också ger en mer dynamisk, kreativ, inspirerande och levande företagskultur.

Man kan skriva mycket om varför det här är en av de finaste arbetsplatserna som finns, men när du kommer hit så förstår du. Då kommer du också att få vår speciella handbok, med våra värderingar och våra 10 budord nedtecknade.

Vi söker just nu

Systemingenjör med erfarenhet av Scada-system

  • 2-3 års erfarenhet
  • Nyfiken
  • Noggrann

Placering: Stockholm

Du är systemingenjör eller motsvarande med minst 2 års högskoleutbildning och 2-3 års erfarenhet inom industriell IT och/eller automation, gärna med erfarenhet av HMI. Meriterande är erfarenhet av Scada-systemet iFIX.

Du har ett stort intresse för hela processen, från specifikation till driftsättning och tester. Du tycker om struktur, ordning och reda. Du är bra på att uttrycka dig i både ord och bild.

Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå tekniska lösningar och funktionsflöden. Du har en bra förmåga att förstå användarnas behov, de tekniska systemens funktion och den helhet dessa bildar tillsammans.

Du är noggrann och har koll på vad du gör och man kan alltid lita på att det du gör blir klart i rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en positiv, öppen person som är serviceminded och lätt att samarbeta med. Du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de bara är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Som systemingenjör hos oss får du möjlighet att vara delaktig i projektens alla delar, vilket kan innefatta specifikationsarbete, programmering, upprätta testprotokoll, testning, driftsättning och dokumentation. Du kommer att delta på möten och tester tillsammans med våra kunder. Du kommer också vara med och ta hand om system efter driftsättning, i form av felsökningar och förvaltning. Du kommer att vara en viktig del i ett härligt teamwork med stort stöd av dina kollegor.

Arbetet kommer främst att genomföras på vårt kontor i Stockholm och hos våra kunder i men kan även komma att innebära resor både inom och utom Sverige. Arbetet innebär också resor till vårt huvudkontor i Mölndal.

Infracontrol har en unik position inom området ITS, Intelligenta Transportsystem, ett område som utvecklas i snabb takt. Vi befinner oss i ett spännande skede med många stora möjligheter till utveckling, både för företaget och för dig som medarbetare.

Du ska ha B-körkort.

Skicka din ansökan märkt Systemingenjör – Oktober 2019 i form av ett personligt brev och din CV så snabbt som möjligt, men senast 2019-11-30 till:

jagvillforenkla@infracontrol.com

Några av våra 10 budord, kanske dom allra viktigaste.

Vi ska vara det goda företaget

Negativa tankar är inget för oss. Vi ser positivt på alla situationer. Vid ett hinder skapar vi nya möjligheter. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som får betydelse.

Vi visar alltid medmänsklighet och respekt inför varandra och alla andra som vi kommer i kontakt med. Så här blir vi vinnare och det belönar oss med framgång.

Vi ska skapa mest möjliga nytta

Vi strävar efter att skapa mest möjliga nytta av den insats vi gör. Därför hjälper vi vår kund att hitta rätt lösning för de behov som finns. Vi tänker alltid lite längre utan att någon måste be oss om det och skapar med vår kunskap, kreativitet och omtanke, bättre förutsättningar för vår kund att förverkliga sina visioner och mål.

Vi ska sprida glädje

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet och det ska märkas. Med en positiv anda ser vi till att göra vardagen gladare för oss själva, för våra arbetskamrater och för alla andra som vi kommer i kontakt med. Var och en bidrar till en öppen och trevlig stämning och visar omtanke om den genom att inte utsätta omgivningen för ett tillfälligt dåligt humör utan förklaring.

Vill du vara en del av vårt team?

Det behövs fler som är med och skapar en mer intelligent infrastruktur som förenklar vardagen. Om du vet att du har något vi behöver så är du välkommen att lämna en spontanansökan i form av ett personligt brev och din CV.

Skicka den till jagvillforenkla@infracontrol.com

Lediga platser annonseras annars här ovanför.