Vill du också förenkla vardagen?

Att jobba här är mer än bara ett jobb. Vi har en mission som vi brinner för: Att förenkla vardagen.

Vi är alla ”mer människor än tekniker” och tycker att de tekniska lösningarna bara är vägen till målet: En nyttig funktion och nöjda användare.

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.
Alla dagar kanske inte är de allra mest fantastiska man har upplevt, ibland regnar det problem och allt känns jobbigt. Men vi tar hand om varandra, hjälps åt och ser till att alla trivs.

På Infracontrol är vi ungefär lika många kvinnor som män. Det är ovanligt i vår bransch och det gör oss unika. Inte bara för att vi har en större andel smarta och duktiga kvinnor här, utan för att det också ger en mer dynamisk, kreativ, inspirerande och levande företagskultur.

Man kan skriva mycket om varför det här är en av de finaste arbetsplatserna som finns, men när du kommer hit så förstår du. Då kommer du också att få vår speciella handbok, med våra värderingar och våra 10 budord nedtecknade.

Vi söker just nu:

Systemingenjör IT-lösningar för ITS, Intelligenta Transportsystem

  • Minst 5 års erfarenhet
  • Strukturerad
  • Drivande

Placering: Mölndal eller Stockholm

Du är utbildad inom det tekniska området, med inriktning på IT / automation eller ITS och har minst 5 års erfarenhet av att leda systemutveckling inom detta område.

Du är en kreativ, inspirerande och affärsmässig person som lätt får kontakt med andra och du är känd för att vara den som driver på de projekt du blir inkopplad i.

Du sätter dig snabbt in i nya situationer, du förstår problemställningar och fokuserar på lösningarna istället för på svårigheterna. Du är givetvis noggrann och håller en hög kvalitet i det du gör. Du är pedagogisk och har en mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Din erfarenhet kommer från konsultuppdrag och/eller projektledning med avancerade lösningar för kritiska funktioner inom infrastruktur, säkerhet eller industriautomation. Du har en praktisk erfarenhet som gör att du förstår hur system fungerar i verkligheten och därmed en förmåga att felsöka, analysera och lösa tekniska problem i skarpa produktionsmiljöer.

Du är en drivande person med framåtanda och god samarbetsförmåga som både klarar att genomföra uppdrag på egen hand och vara den som engagerar och leder en projektgrupp.

Du är en öppen, trevlig och glad person som med stort engagemang och intresse kan hjälpa till att föra företaget framåt.

Som systemingenjör kommer du att delta i systemintegrationsprojekt tillsammans med en mycket erfaren och kompetent projektgrupp. Du kommer att delta i projektarbetet i form av utredningar, behovsanalyser, framtagning av tekniska lösningar, tester och dokumenttion. Du kommer även att ha samordnande och ledande uppgifter i våra projekt.

Arbetet kommer att genomföras på vårt kontor i Mölndal eller Stockholm samt hos våra kunder.

Du är en positiv, öppen person som är lätt att samarbeta med och du ser utmaningar och möjligheter istället för problem. Du delar vår inställning att de tekniska lösningarna är viktiga, men att de bara är vägen till det egentliga slutmålet: Nöjda användare.

Infracontrol har en unik position inom området ITS, Intelligenta Transportsystem, ett område som nu utvecklas i snabb takt. Vi befinner oss i ett spännande skede med många stora möjligheter till utveckling, både för företaget och för dig som medarbetare.

Du har B-körkort.

Skicka din ansökan märkt med ”Systemingenjör ITS – Mölndal/Stockholm / Augusti 2020” i form av ett personligt brev och din CV så snart som möjligt, men senast 2020-06-21 till: jagvillforenkla@infracontrol.com

Några av våra 10 budord, kanske dom allra viktigaste.

Vi ska vara det goda företaget

Negativa tankar är inget för oss. Vi ser positivt på alla situationer. Vid ett hinder skapar vi nya möjligheter. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som får betydelse.

Vi visar alltid medmänsklighet och respekt inför varandra och alla andra som vi kommer i kontakt med. Så här blir vi vinnare och det belönar oss med framgång.

Vi ska skapa mest möjliga nytta

Vi strävar efter att skapa mest möjliga nytta av den insats vi gör. Därför hjälper vi vår kund att hitta rätt lösning för de behov som finns. Vi tänker alltid lite längre utan att någon måste be oss om det och skapar med vår kunskap, kreativitet och omtanke, bättre förutsättningar för vår kund att förverkliga sina visioner och mål.

Vi ska sprida glädje

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet och det ska märkas. Med en positiv anda ser vi till att göra vardagen gladare för oss själva, för våra arbetskamrater och för alla andra som vi kommer i kontakt med. Var och en bidrar till en öppen och trevlig stämning och visar omtanke om den genom att inte utsätta omgivningen för ett tillfälligt dåligt humör utan förklaring.

Vill du vara en del av vårt team?

Det behövs fler som är med och skapar en mer intelligent infrastruktur som förenklar vardagen. Om du vet att du har något vi behöver så är du välkommen att lämna en spontanansökan i form av ett personligt brev och din CV.

Skicka den till jagvillforenkla@infracontrol.com

Lediga platser annonseras annars här ovanför.