Vill du också förenkla vardagen?

Att jobba här är mer än bara ett jobb. Vi har en mission som vi brinner för: Att förenkla vardagen.

Vi är alla ”mer människor än tekniker” och tycker att de tekniska lösningarna bara är vägen till målet: En nyttig funktion och nöjda användare.

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.
Alla dagar kanske inte är de allra mest fantastiska man har upplevt, ibland regnar det problem och allt känns jobbigt. Men vi tar hand om varandra, hjälps åt och ser till att alla trivs.

På Infracontrol är vi ungefär lika många kvinnor som män. Det är ovanligt i vår bransch och det gör oss unika. Inte bara för att vi har en större andel smarta och duktiga kvinnor här, utan för att det också ger en mer dynamisk, kreativ, inspirerande och levande företagskultur.

Man kan skriva mycket om varför det här är en av de finaste arbetsplatserna som finns, men när du kommer hit så förstår du. Då kommer du också att få vår speciella handbok, med våra värderingar och våra 10 budord nedtecknade.

Vi söker just nu:

Vi söker just nu:

Systemutvecklare SCADA

Ditt nya äventyr!

Vi söker dig som med målmedvetenhet, glädje och passion vill vara med och förverkliga vår vision om ett bättre fungerande samhälle genom att delta i spännande projekt inom ITS-området!

Vi älskar nämligen att skapa stabila, säkra och lättanvända system för trafiktunnlar, öppningsbara broar, spårvägsanläggningar, flygplatser eller avancerade lösningar för trafikledning, trafikinformation, trafikstyrning och driftövervakning.

Din uppgift blir att tillsammans med en erfaren och kompetent projektgrupp genomföra systemutvecklings- och systemintegrationsprojekt med kundens och samhällets behov i fokus. Du kommer att vara en del av ett härligt team där du får ett starkt stöd från andra superhjältar som vill skapa driftsäkra system som förenklar vardagen för våra användare.

Som systemutvecklare hos oss får du möjlighet att vara delaktig i projektens alla delar, vilket innefattar specifikationsarbete, programmering, upprättande av testprotokoll, testning, driftsättning och framtagning av dokumentation. Du kommer också att vara med och ta hand om system efter driftsättning, i form av felsökningar och förvaltning.

Arbetet kommer att genomföras på vårt kontor i Mölndal och hos våra kunder i Göteborgsområdet, men kan även komma att innebära resor både inom och utom Sverige.

 

Det här är du – en Superhjälte med SCADA-skills!

Du är en drivande person med framåtanda och god samarbetsförmåga som tycker om att skapa lösningar med användaren i fokus. Du är öppen, trevlig och glad och vill både lära dig nya saker och dela med dig av din erfarenhet till teamet. Du är strukturerad och bra på att planera och tänka några steg längre. Du sätter dig snabbt in i nya situationer, förstår och analyserar kundernas behov så att du fokuserar på lösningar istället för på svårigheter. Du håller en hög kvalitet i det mesta du gör och har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Din erfarenhet kommer från systemutveckling och systemintegration inom IT-lösningar för infrastruktur, säkerhet eller industriautomation. Du har en praktisk erfarenhet som gör att du förstår hur system fungerar i verkligheten och därmed en förmåga att felsöka, analysera och lösa tekniska problem i skarpa produktionsmiljöer.

Du är utbildad inom det tekniska området, med inriktning på IT / Automation och har minst 3 års riktig arbetserfarenhet inom detta område. Du bör ha arbetat med utveckling av applikationer i SCADA-system och det är en fördel om du har en bra känsla för att skapa enkla och intuitiva användargränssnitt.

 

Välkommen till vår spännande expedition mot framtiden!

Infracontrol har en unik position inom ITS (Intelligenta Transportsystem) och Smart Cities, områden som med ett växande samhälle och stora behov av digitalisering och automatisering utvecklas i snabb

takt. Vi drivs av att bidra till samhällsnytta och hållbarhet på ett konkret och betydelsefullt sätt. Vi ger dig en fin möjlighet att utvecklas i en spännande och snabbt växande bransch.

Infracontrol präglas av en varm och omtänksam familjekänsla. Vi har en stark sammanhållning där vi hjälps åt, stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Vi vill att det ska vara roligt på jobbet, varje dag! Med den inställningen blir allting enklare och alla blir mycket gladare.

Vi är en öppen och platt organisation som med snabbhet, flexibilitet och ett tight teamwork gör det enkelt och roligt att genomföra våra projekt och uppdrag tillsammans. Samtidigt är vi en del av Sitowise, ett av Nordens större konsultbolag, och har därmed en stabilitet och styrka som gör att vi kommer att växa och utvecklas både som företag och som individer.

Du har B-körkort.

Skicka din ansökan märkt med ”Systemutvecklare SCADA – Mölndal” i form av ett personligt brev och ditt CV senast 2023-10-31 till: info@infracontrol.com

Några av våra 10 budord, kanske dom allra viktigaste.

Vi ska vara det goda företaget

Negativa tankar är inget för oss. Vi ser positivt på alla situationer. Vid ett hinder skapar vi nya möjligheter. Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det som får betydelse.

Vi visar alltid medmänsklighet och respekt inför varandra och alla andra som vi kommer i kontakt med. Så här blir vi vinnare och det belönar oss med framgång.

Vi ska skapa mest möjliga nytta

Vi strävar efter att skapa mest möjliga nytta av den insats vi gör. Därför hjälper vi vår kund att hitta rätt lösning för de behov som finns. Vi tänker alltid lite längre utan att någon måste be oss om det och skapar med vår kunskap, kreativitet och omtanke, bättre förutsättningar för vår kund att förverkliga sina visioner och mål.

Vi ska sprida glädje

Vi vill att det ska vara roligt på jobbet och det ska märkas. Med en positiv anda ser vi till att göra vardagen gladare för oss själva, för våra arbetskamrater och för alla andra som vi kommer i kontakt med. Var och en bidrar till en öppen och trevlig stämning och visar omtanke om den genom att inte utsätta omgivningen för ett tillfälligt dåligt humör utan förklaring.

Vill du vara en del av vårt team?

Det behövs fler som är med och skapar en mer intelligent infrastruktur som förenklar vardagen. Om du vet att du har något vi behöver så är du välkommen att lämna en spontanansökan i form av ett personligt brev och din CV.

Skicka den till jagvillforenkla@infracontrol.com

Lediga platser annonseras annars här ovanför.