Här kommer en liten sommarhälsning från en skön promenad i skogen! Naturen omkring oss ger som alltid ett behagligt lugn och en närvaro i nuet som är oslagbar. Just nu vilar vi en stund på en mjukt mossig sten, och jag tänker på året som gått sedan förra sommaren.

Det går bra! Det är roligt! Vilken nytta vi gör! Vår verksamhet växer och vi har lagt ännu ett framgångsrikt år till de 25 föregående. Med fler projekt och uppdrag för kunder som Trafikverket, Swedavia, Göteborgs Stad och 150 kommuner i Sverige, Norge, Portugal och Spanien, ökar vi vår omsättning och vårt resultat på ett sätt som gör att vi färdas säkert in i framtiden, med ännu fler bra lösningar i bagaget.

Vår vision om ett smartare samhälle och en enklare vardag fortsätter att driva oss framåt. Behovet av digitalisering ökar i takt med att samhället växer och ställer ökade krav på hållbarhet, tillgänglighet och delaktighet. Vi fortsätter att skapa vettiga, praktiska och nyttiga lösningar av alla nya möjligheter som erbjuds inom informations- och kommunikationsområdet. På ett mänskligt och naturligt vis.

Även om vi tar semester ett tag nu så hoppas jag att vi ändå bidrar till enkla och sköna sommardagar. För oavsett om du åker med en vägfärja i Stockholms skärgård, slussar din båt i Trollhätte kanal, tar en spårvagn till Slottsskogen, färdas genom Göteborgs tunnlar, flyger utomlands via Arlanda, blir omdirigerad vid en trafikstörning i Sundsvall, behöver en livboj i Helsingborg, vill hitta en parkeringsplats i Västerås, ser ett viktigt trafikmeddelande på en skylt i Malmö, tar familjen på cykeltur i Borås, vandrar längs vattendragen i Norrköping eller vill rapportera om fel eller skräp som du upptäcker på Gotland (eller någon annanstans i vårt vackra sommarland) så är sannolikheten stor att vi varit med och sett till att styrning, övervakning och informationshantering fungerar!

Tack till er alla – kunder, samarbetspartners och mina fantastiska medarbetare – för att ni är med och gör vårt samhälle lite smartare – på riktigt!

Johan Höglund
VD

Lämna ett svar