Här kommer en sommarhälsning från en solig brygga vid havet. Det börjar bli dags att varva ner efter en intensiv vår. Dra ur sladden till headsetet och låta öronen svalkas av en frisk och skön havsbris, se bort mot horisonten istället för att stirra in i Teamsmöte, låta kroppen röra på sig lite och njuta av sommaren.

Vi har levt en lång tid med pandemin nu, och det är med stor tacksamhet som jag konstaterar att Infracontrol klarat sig väl. Vi har mer att göra och vår ekonomi är starkare än någonsin. Men även om det gått bra så hoppas jag förstås som alla andra att vi kan återgå till lite mer normala tider snart, påfyllda med motståndskraft och ny energi från sol, vind och ett par doser vaccin.

Jag har den stora glädjen att såhär inför semestern meddela att vi nu går in i ett nytt spännande samarbete tillsammans med finska Sitowise, som idag blivit vår nya huvudägare. Det ger oss nya och ännu bättre möjligheter att utveckla vår verksamhet och att bidra till ett bättre fungerande och mer hållbart samhälle. Dessutom har Sitowise redan verksamhet i Sverige i form av fyra andra bolag i branschen. Infracontrol kommer fortsatt att vara ett fristående bolag inom Sitowise-koncernen och vår verksamhet kommer att drivas på samma sätt som hittills, med mig som VD. Så inget ändras på det sättet, men jag ser förstås fram emot att med ännu större kraft fortsätta bygga vår verksamhet och förenkla vardagen tillsammans med mina fantastiska medarbetare, våra kunder, våra samarbetspartners och vår nya ägare. Läs gärna mer i detta pressmeddelande.

Tack till er alla för ett gott samarbete och för ert värdefulla bidrag till vår gemensamma strävan att få allting att fungera lite bättre. It´s the teamwork that makes the dream work!

Jag önskar dig en riktigt skön sommar,

Johan Höglund
VD

PS. Vill du veta mer om alla nyttiga lösningar vi skapat tillsammans med våra kunder så kan jag tipsa om spännande sommarläsning här

Lämna ett svar

Din e-post publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Post comment