Här kommer en sommarhälsning från en skön kväll på stranden. Havets långsamma vågor, den varma sanden och solen som sakta är på väg ner ger ett behagligt lugn. En av dessa ovärderliga stunder av närvaro i nuet som vi alla behöver så väl. Kanske mer nu än någonsin.

Det är med stor tacksamhet som jag konstaterar att Infracontrol inte bara klarat sig väl, utan också stärkts under den pågående krisen. Vi har mer att göra och vår ekonomi är starkare än någonsin. Vi har utökat vår verksamhet med nya projekt och värdefulla kontrakt, vi har fått nya viktiga kunder, vi har anställt fler personer och vi har stärkt vårt samarbete med globala partners som t.ex. SoftBank.

Vårens händelser har tydliggjort hur viktigt det är att samhällets grundfunktioner är tillförlitliga, säkra och tillgängliga. Och med hela organisationer som arbetar på distans, nu dessutom med ökade krav på tillgänglighet och service till medborgarna, har behovet av att digitalisera arbetsprocesser och informationshantering blivit ännu större. Så under våren har vi fortsatt att hjälpa våra kunder med just det. Med praktiska och nyttiga lösningar och med användarna i fokus har vi gjort vad vi kan för att göra allas vår vardag enklare och säkrare.

Tack till er alla – kunder, samarbetspartners och mina fantastiska medarbetare – för ett gott samarbete och för ert värdefulla bidrag till vårt samhälle!
It´s the teamwork that makes the dream work!

Simma lugnt och ta hand om varandra i sommar,

Johan Höglund
VD

PS. Vill du veta mer om alla nyttiga lösningar vi skapat tillsammans med våra kunder så kan jag tipsa om spännande sommarläsning här

Lämna ett svar